Enkaz altından çıkarılan TGC İskenderun Temsilcisi Akın Bodur iki ameliyat geçirdi

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, İskenderun Temsilcisi Akın Bodur’a ulaşılamadığını belirterek açıklama yapmıştı. Akın Bodur’dan iyi haber geldi. İskenderun’da depremde sekiz saat enkaz altında kalan Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Temsilcisi Akın Bodur, kardeşinin ve arkadaşlarının yardımıyla kurtarıldı.

HABER MERKEZİ

Enkaz altından çıkarılan gazeteci Akın Bodur ameliyata alındı.

Enkazda ağır yaralanan Akın Bodur’un sol kolu Gelişim Hastanesi’nde yapılan bir operasyonla kesildi. 8 Şubat 2023 Çarşamba günü ise Dörtyol Hastanesi Ortopedi Servisi’nde bacağından ameliyat oldu.

Akın Bodur ile telefonla konuşan TGC Genel Sekreteri Sibel Güneş “Temsilcimiz Akın Bodur ile ameliyattan iki saat sonra konuşabildik. Enkazdan kurtulduktan sonra çok zor iki ameliyat geçirmiş olmasına rağmen sesi çok iyiydi” dedi ve şöyle devam etti:
“Akın Bodur, annesini kaybetmiş. Ailesi ve arkadaşları yanında. En kısa sürede iyileşip hastaneden çıkmasını umut ediyoruz. Akın Bodur’a ve ailesine ‘çok geçmiş olsun‘ diyoruz. Annesi için baş sağlığı ve sabır diliyoruz. Depremden etkilenen 10 il ile ilçelerde yaşayan ve görev yapan gazetecilere de ‘çok geçmiş olsun’ diyoruz. Meslektaşlarımızla dayanışma içindeyiz. Enkazda kalan tüm yurttaşlarımıza en kısa sürede ulaşılmasını diliyoruz.TGC üyesi DHA Hatay muhabiri İzzettin Nazlı, eşi ve iki çocuğu enkaz altında vefat etti ve bugün toprağa verildi. Üyemiz Iskenderun Ses Gazetesi sahibi Ayşe Figen Arlı ise hala enkaz altında çıkarılmayı bekliyor. Ondan da iyi haberler almayı bekliyoruz."

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
AKP’li Başkan, Kaymakam ve Garnizon Komutanı resmi 23 Nisan törenine katılmamış İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında karar! Özgür Özel'den Almanya göndermeli emekli maaşı çıkışı: "Tercümesi yok" Takla atan AKP İzmit Belediye Meclis üyesi Efe: Öfkeme yenik düştüm, kontrolümü kaybettim Meteoroloji'den 35 il için sarı kodlu uyarı: Toz taşınımı ve sağanak bekleniyor