EPDK'den doğalgaz açıklaması: Dağıtım şirketleri ile görüştük

Enerji Piyasası Denetleme Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz, bedava doğal gaz ve yapılacak indirimlere ilişkin dağıtım şirketleri ile görüşüldüğünü ve gerekli yazıyı gönderdiklerini açıkladı.

Enerji Piyasası Denetleme Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz, bedava doğalgaz ile ilgili dağıtım şirketleri ile görüştüklerini söyledi.

Yılmaz, şunları aktardı:

"Bedava doğal gaz ve akabinde yapılacak indirim ile ilgili vatandaşlarımızın herhangi bir tereddüdü olmasın. Usul ve esasları belirledik. Dağıtım şirketleri ile görüştük gerekli yazıyı gönderdik. Kesinlikle hiçbir tüketicimizin hakkı zayi olmayacak. Tahsil edilen faturalar varsa iptal edilecek ve vatandaşlarımıza iade edilecek. Ön ödemeli sayaç kullanıcıları da uygulamadan yararlanacak. Bir aylık tüketimi tespit edilecek ve akabindeki ay o miktarda doğal gaz vatandaşımızın kartına ücretsiz yüklenecek."

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Selahattin Demirtaş: Bana ceza verildi diye ‘Benden sonrası tufan’ demem Diyanet’in öğle yemeği listesi ortaya çıktı 'Ayhan Bora Kaplan' krizinin ardından Ankara Emniyeti’ne yeni atama Tasarruf bahane kuzu kapama şahane Gültan Kışanak Diyarbakır'da: Arkadaşlarımız özgürlüğüne kavuşuncaya kadar biz de özgür değiliz