Erbil saldırısını düzenleyen 4 kişi yakalandı

Erbil Emniyet Müdürlüğü, Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi’nin (IKBY) başkenti Erbil’deki saldırıyı düzenleyen, aralarında Mazlum Dağ’ın da olduğu 4 kişinin yakalandığı bildirildi. Erbil Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, Erbil’deki saldırıya ilişkin 2 gün önce kimlik bilgileri yayımlanan Mazlum Dağ’ın güvenlik güçlerince yakalandığı ifade edildi.  Açıklamada, Dağ’ın yanı sıra olayla bağlantısı olan 3 kişinin daha yakalandığı belirtilirken, söz […]

Erbil Emniyet Müdürlüğü, Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi’nin (IKBY) başkenti Erbil’deki saldırıyı düzenleyen, aralarında Mazlum Dağ’ın da olduğu 4 kişinin yakalandığı bildirildi.

Erbil Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, Erbil’deki saldırıya ilişkin 2 gün önce kimlik bilgileri yayımlanan Mazlum Dağ’ın güvenlik güçlerince yakalandığı ifade edildi. 

Açıklamada, Dağ’ın yanı sıra olayla bağlantısı olan 3 kişinin daha yakalandığı belirtilirken, söz konusu diğer 3 kişi hakkında detaylı bilgi verilmedi. 

Erbil’de geçen çarşamba günü bir restorana düzenlenen silahlı saldırıda Türkiye’nin Erbil Başkonsolosluğu’nda görevli bir diplomat hayatını kaybetmiş, saldırıda 2 Irak vatandaşı da yaşamını yitirmişti.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Özgür Özel, Bahçeli konuşmasının detaylarını anlattı, adaylık tartışmalarına son noktayı koydu İmamoğlu'nun Sarıyer toplantısına AKP'li üyeler de katıldı Namlunun ucundayız Meteoroloji'den sağanak ve kar uyarısı Barselona'da öldürülmüştü: Tekin Kartal soruşturmasında detaylar ortaya çıktı