Erdoğan rapçi Resul Aydemir'le şakalaştı: Anlat bakalım raptiye rap rap

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın düzenlediği iftar davetine katılan rapçi Resul Aydemir, Erdoğan’ın kendisiyle girdiği diyaloğu paylaştı. Erdoğan, Aydemir’e “Anlat bakalım raptiye rap rap” diyerek şakalaştı.

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın düzenlediği iftar davetine rapçi Resul Aydemir de katıldı. Aydemir, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Erdoğan'ın kendisine yaptığı şakayı paylaştı.

Erdoğan'ın düzenlediği davete Saray'a yakınlıklarıyla bilinen pek çok isim katıldı. Davette Resul Aydemir de yer aldı. Aydemir, Twitter hesabı üzerinden Erdoğan ile aralarında geçen diyaloğu anlattı.

Aydemir, Erdoğan'la olan fotoğrafını "Anlat bakalım 'Raptiye Rap Rap' demez mi bir de. Senin aklında gönlünde yerimiz olması bizim için şereftir Reisim" notuyla paylaştı.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Emniyet Genel Müdürlüğü’nün sınavı: Türkiye birincisi mülakatta elendi Selahattin Demirtaş'tan aylar sonra ilk paylaşım SGK vurgunundan eski bakanın hastanesi çıktı 4 il için gök gürültülü sağanak uyarısı İş cinayetlerini 'kader'e bağlayan Erdoğan'dan CHP'ye ihmal eleştirisi