Erzurum depreminin ardından Naci Görür'den uyarı: 7’nin üzerinde deprem bekliyoruz, eli kulağında

Yerli Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Erzurum'un Çat ilçesinde meydana gelen ve Bingöl, Muş, Erzincan, Diyarbakır gibi illerden de hissedilen 4.9 büyüklüğündeki depremin ardından uyarıda bulundu. Görür, "Biliyorsunuz ben dahil tüm yerbilimciler bu kesimde 7’nin üzerinde deprem bekliyoruz. Burada son büyük deprem 1766 yılında. Geçen zaman düşünülürse beklenen depremin eli kulağında demektir" değerlendirmesi yaptı.

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Erzurum ve çevre illerde hissedilen 4.9 büyüklüğündeki depremi sosyal medya hesabından değerlendirdi.

Prof. Görür, şunları yazdı:

"Elmalı-Yedisu /Bingöl’de 4,9 deprem oldu. Bu deprem KAF’ın Yedisu kesimi üzeride. Biliyorsunuz ben dahil tüm yerbilimciler bu kesimde 7’nin üzerinde deprem bekliyoruz. Burada son büyük deprem 1766 yılında. Geçen zaman düşünülürse beklenen depremin eli kulağında demektir. Sevgiyle."

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Halk iradesi barikat tanımadı Cem Küçük köşeyi döndü Meteoroloji'den 34 il için sarı kodlu uyarı: Gök gürültülü sağanak bekleniyor Diyanet’in garajı tıka basa dolacak Yargıtay'dan 'eşin cebinden habersiz para alma' kararı