Eski Çaykur Rizespor futbolcusu Mohamed Abarhoun hayatını kaybetti

31 yaşındaki Eski Çaykur Rizespor futbolcusu Mohamed Abarhoun tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti

Eski Çaykur Rizespor futbolcusu Mohamed Abarhoun 31 yaşında hayatını kaybetti.

Çaykur Rizespor'dan yapılan açıklamada "Bir süredir tedavi görmekte olan eski futbolcumuz Mohamed Abarhoun’un vefat haberini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Ebediyete intikal eden Mohamed Abarhoun’a Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Çaykur Rizespor forması giyen Faslı stoper Abarhoun, geçtiğimiz yıl aniden rahatsızlanarak tedavi altına alınmıştı. Geçen sezon aniden rahatsızlanan oyuncu bir süredir İstanbul'da özel bir hastanede tedavi görüyordu. 2 çocuk babası olan Aberhoun'un bu sabah tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Oyuncunun mide rahatsızlığı bulunuyordu.

ABARHOUN HAKKINDA

Kariyerine ülkesinde bşalayan Mohamed Abarhoun, 2017 yılında Portekiz'in Moreirense takımına transfer olmuştu. 2019 yılında Çaykur Rizespor'a transfer olan Mohamed Abarhoun, Süper Lig'de 36 maça çıkmış ve 3 gol atmıştı. Mohamed Abarhoun, 31 yaşındaydı.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Emniyet Genel Müdürlüğü’nün sınavı: Türkiye birincisi mülakatta elendi Selahattin Demirtaş'tan aylar sonra ilk paylaşım Mülakatı savunan bakanın eşine ‘yürü ya kulum’ denmiş! SGK vurgunundan eski bakanın hastanesi çıktı 4 il için gök gürültülü sağanak uyarısı