Evinin önünde öldürülen sağlık çalışanının akrabası gözaltına alındı

İzmit'te 31 yaşındaki sağlık çalışanı Hürrem Doğan'ı evinin önünde öldüren akrabası İ.Ö. gözaltına alındı.

İzmit’te yaşayan sağlık çalışanı Hürrem Doğan’a evinin önünde öldürülmeisne ilişkin akrabası olduğu belirlenen İ.Ö. gözaltına alındı.

İzmit'te dün saat 18.30 sıralarında Ayazma Mahallesi 17 Ağustos Bulvarı üzerinde bulunan bir sitenin bahçesinde meydana gelen olayda Doğan, yaşadığı binadan çıkıp otomobilinin yanına geldi.

Hürrem Doğan, kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından tabancayla vuruldu. Silahlı saldırıda, vücuduna 7 mermi isabet eden Doğan kanlar içinde yerde kaldı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan Hürrem Doğan’ı Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne götürdü. Hürrem Doğan, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Ekipler, güvenlik görüntülerinden şüphelinin Doğan'ın akrabası İ.Ö. olduğunu belirleyip, gözaltına aldı. Doğan ile İ.Ö. arasında miras nedeniyle anlaşmazlık olduğu, saldırının da bu nedenle yapıldığı öğrenildi. İ.Ö.'nün emniyetteki işlemleri sürüyor.

Hürrem Doğan’ın Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Radyoloji bölümünde sağlık teknisyeni olarak görev yaptığı öğrenildi.

(DHA)


Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Emniyet Genel Müdürlüğü’nün sınavı: Türkiye birincisi mülakatta elendi Selahattin Demirtaş'tan aylar sonra ilk paylaşım Mülakatı savunan bakanın eşine ‘yürü ya kulum’ denmiş! SGK vurgunundan eski bakanın hastanesi çıktı 4 il için gök gürültülü sağanak uyarısı