Falyalı cinayetinde 2 kişi için ek gözaltı

Kuzey Kıbrıs'taki silahlı saldırıda öldürülen Halil Falyalı ile ilgili yürütülen soruşturmanın İstanbul ayağında gözaltına alınan şüphelilerden 2’si hakkında savcılıktan ek gözaltı süresi istendi.

Kumarhane işletmecisi Halil Falyalı, 8 Şubat’ta Kuzey Kıbrıs Girne kentine bağlı Çatalköy bölgesinde evine giderken şoförü ile birlikte otomobilinde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetmişti.

Cinayete ilişkin yürütülen soruşturmanın İstanbul ayağında 3’ü 9 Şubat’ta, diğer 3’ü de 12 Şubat günü olmak üzere 6 şüpheli yakalanmıştı. İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan Mustafa Söylemez ile Mehmet Faysal Söylemez’in de aralarında bulunduğu 6 şüpheli ifadeleri alınmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürülmüştü.

İfade işlemi süren zanlılardan Mehmet Faysal Söylemez ve Cengiz Şener ek gözaltı süresi alınmak üzere İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi. (İHA)

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Sinan Ateş'in vurulduğu anın görüntüleri ortaya çıktı Yargıtay’da Menzil’in istediği oldu Ölmeden önce ceza almış Bahçeli: Birkaç emniyet müdürünün açığa alınması ile geçiştirilemeyecek bir komplo devrede Diyar diyar Diyanet: Ali Erbaş, 10 günde üç ülke gezdi