Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde zincirleme kaza: Takla atan araç alev aldı

İstanbul Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde 4 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Köprüde takla atan bir otomobilin alev aldığı kazada 4 kişi de yaralandı.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü (FSM) Anadolu'dan Avrupa yakasına geçiş yönünde zincirleme trafik kazası meydana geldi. Köprüde takla atan bir otomobilin alev aldığı kazada 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, henüz belirlenemeyen nedenle yaşanan trafik kazasında, takla attıktan sonra alev alan otomobile çevredeki sürücüler ve polis ekipleri yangın tüpleriyle müdahale etti. Otomobildeki yangın söndürüldükten sonra içindekiler çıkarıldı.

Kazaya karışan araçlarda ağır hasar meydana gelirken, bir aracın takla attığı, başka bir aracın köprü bariyerini de aşarak denize düşmek üzereyken yan yola devrildiği görüldü.

Fotoğraf: DHA

Kazanın ardından Avrupa yakasına geçiş yönünde yolun 2 şeridi trafiğe kapatıldı. Olay yerine çok sayıda polis itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

4 KİŞİ YARALANDI

Kazada ilk belirlemelere göre 4 kişi yaralandı. Yaralılar ambulansla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Fotoğraf: AA

İtfaiye ekiplerinin kazaya karışan araçları kaldırmasıyla köprüdeki trafik normale döndü.

(AA-DHA)

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
4 il için gök gürültülü sağanak uyarısı Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak ve kuvvetli rüzgar uyarısı Sinan Ateş cinayetini çeteye rapor eden fotoğraf ortaya çıktı: Kuryeden 'görev tamam' pozu Ekrem İmamoğlu'ndan 2028 mesajı: Adaylar şimdiden belli mi? CHP'li Adıgüzel'den 'makam aracı' tepkisi: "Ali Erbaş, Bakara Suresi'nden muaf mı?"