Fethiye SOL Parti: Faşist saldırılara karşı devrimci mücadelemize devam edeceğiz

SOL Parti Fethiye İlçe Örgütü, üyeleri İlhan Bozkurt’a yönelik saldırıyı kınayarak, “Fethiye Sol Parti İlçe örgütü olarak bu türden faşist saldırıların bizi yıldıramayacaktır. Her koşulda düşünce özgürlüğünün, laikliğin, kamuculuğun, emperyalizme karşı bağımsızlığın savunucusu, demokratik, aydınlık bir gelecek için devrimci mücadelemize devam edeceğimizin bilinmesini istiyoruz” mesajı verdi.

SOL Parti Fethiye İlçe Örgütü, üyeleri İlhan Bozkurt’a yönelik faşist saldırıyı okudukları basın açıklamasıyla kınadı.

1979’da İskenderun’da katledilen eski Ankara Dev Genç Başkanı Necdet Erdoğan Bozkurt’un abisi de olan İlhan Bozkurt, 18 Ekim günü kendisine arkasından yaklaşan ve “Sen misin Dev Genç Başkanı” diyen kişilerin fiziki saldırısında yaralanmıştı.

SOL Parti Fethiye İlçe Örgütü tarafından saldırıya ilişkin düzenlenen basın açıklamasında, olayın Emniyet’e intikal ettiği belirtilerek failin ya da faillerin bir an önce yakalanıp saldırının aydınlatılması istendi.

“Bu basit bir darp cebir olayı değildir” diyen Fethiye SOL Partililer, saldırının toplumun tümüne yönelik bir tehdit içerdiğini vurguladı.

Basın açıklaması şu sözlerle son buldu:

“HEPİMİZ İLHAN BOZKURT’UZ!”

“Biz de parti üyemiz ve yoldaşımız İlhan Bozkurt’a karşı gerçekleştiren bu faşist saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Fethiye Sol Parti İlçe örgütü olarak bu türden faşist saldırıların bizi yıldıramayacaktır. Her koşulda düşünce özgürlüğünün, laikliğin, kamuculuğun, emperyalizme karşı bağımsızlığın savunucusu, demokratik, aydınlık bir gelecek için devrimci mücadelemize devam edeceğimizin bilinmesini istiyoruz.

Hepimiz İlhan Bozkurt’uz!”

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Emniyet Genel Müdürlüğü’nün sınavı: Türkiye birincisi mülakatta elendi Selahattin Demirtaş'tan aylar sonra ilk paylaşım Mülakatı savunan bakanın eşine ‘yürü ya kulum’ denmiş! SGK vurgunundan eski bakanın hastanesi çıktı 4 il için gök gürültülü sağanak uyarısı