Gültekin Uysal'dan Karamollaoğlu'na geçmiş olsun ziyareti

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'na geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'na geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Basına kapalı görüşme 1 saat sürdü.

Karamollaoğlu, ziyaretin ardından Uysal'ı uğurladı. Bu sırada Uysal, Karamollaoğlu'na, iki gün önce hayatını kaybeden Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Sedat Cengiz için de başsağlığı dileğini iletti.

KARAMOLLAOĞLU SARAÇHANE'YE KATILAMAMIŞTI

Karamollaoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen hapis ve siyasi yasak kararının ardından Saraçhane'de yapılan mitinge hastane randevusu olduğunu belirterek katılamamıştı.

Karamollaoğlu "Önceden planlanan ve tehir etme durumumuzun olmadığı bir hastane randevum nedeniyle Saraçhane’de gerçekleştirilecek anlamlı programa katılamıyorum. Orada bulunan herkese canıgönülden selamlarımı iletiyorum. Hepimizin ortak talebi: Önce Adalet, Her daim Adalet, Herkese Adalet!” ifadelerini kullanmıştı.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Özgür Özel, Bahçeli konuşmasının detaylarını anlattı, adaylık tartışmalarına son noktayı koydu Özel’in ‘danışmanı’ ile Erdoğan’ın danışmanı arasında ‘not’ atışması Yaklaşan yanıyor 7 yıl sonra ilk ziyaret: Özgür Özel ve Devlet Bahçeli bir araya geldi Bahçeli’de ‘yumuşama’ yok: Osman Kavala üzerinden sert mesajlar