Gürültü uyarısı yapan yurttaş, 17 yaşındaki çocuk tarafından silahla öldürüldü

İstanbul Bahçelievler'de Temel Arslan, gece yarısı evlerinin önünde gürültü yaptıkları için uyardığı gruptaki 17 yaşındaki S.Y. tarafından başından silahla vurularak öldürüldü.

İstanbul Bahçelievler'de Zafer Mahallesi'nde yaşayan 3 çocuk babası Temel Arslan, önceki gece saat 02.30 sıralarında evlerinin önünde gürültü yapan bir grup erkeği uyardı.

Gürültünün devam etmesi üzerine eşi ile birlikte dışarı çıkan Temel Arslan ile gençler arasında kavga çıktı. Gençlerden biri bıçak çekerek Temel Arslan’a saldırdı. Diğer gençler de bu saldırıya katıldı.

Hürriyet'in haberine göre; yaşanan kavganın ardından Temel Arslan, eşi N.A. ile birlikte eve döndüğü sırada 17 yaşındaki S.Y. isimli kişi tarafından vuruldu.

Polis ve sağlık ekipleri olay yerine geldi. Temel Arslan ilk müdahalenin ardından götürüldüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Polis, olay yerinde yaptığı araştırmada bir tabanca ve kovan bulurken, sokaktaki güvenlik kamera görüntülerini de topladı. Ekipler, düzenledikleri operasyonda S.Y., kavga sırasında Arslan’a bıçakla saldıran Hüseyin B. ve 17 yaşındaki E.G.’yi gözaltına aldı.

3 kişi Emniyet’te sorguya alınırken, olaya karışan bir kişinin de arandığı belirtildi.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Emniyet Genel Müdürlüğü’nün sınavı: Türkiye birincisi mülakatta elendi Selahattin Demirtaş'tan aylar sonra ilk paylaşım Mülakatı savunan bakanın eşine ‘yürü ya kulum’ denmiş! SGK vurgunundan eski bakanın hastanesi çıktı 4 il için gök gürültülü sağanak uyarısı