İBB, turistten fazla ücret alan taksicinin ruhsatını askıya aldı

Toplu Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, bir turistten fazla ücret aldığı tespit edilen taksi şoförünün ruhsatının 30 gün askıya alındığını belirtti.

Toplu Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, bir turistten fazla ücret aldığı tespit edilen taksi şoförünün ruhsatının 30 gün süreyle askıya alındığını açıkladı.

Açıklamada "Yolcusundan fazla ücret aldığı tespit edilen taksi şoförünün, Toplu Taşıma Aracı Kullanım Belgesi TUDES kapsamında 30 gün süreyle iptal edilmiş olup taksi, Emniyet Birimlerince trafikten men edilmiştir" denildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökçe ise "16 milyon İstanbullu hak ettiği nitelikli ve güvenli hizmete ulaşana kadar çalışmalarımız da hukukun el verdiği yaptırımlarımız da devam edecek" ifadelerini kullandı.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
AKP’li Başkan, Kaymakam ve Garnizon Komutanı resmi 23 Nisan törenine katılmamış Takla atan AKP İzmit Belediye Meclis üyesi Efe: Öfkeme yenik düştüm, kontrolümü kaybettim İstanbul'daki CHP'li belediyelerden çağrı: #TayfunKahramanaÖzgürlük Meteoroloji'den 35 il için sarı kodlu uyarı: Toz taşınımı ve sağanak bekleniyor Huzur hakları da uçuşa geçmiş