İran’da sel felaketi: 6 ölü, 14 yaralı

İran’ın başkenti Tahran’da şiddetli yağışların neden olduğu sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısının 6’ya yükseldiği, yaralı sayısının ise 14’e yükseldiği belirtildi.

İran’ın başkenti Tahran’da dün gece etkili olan şiddetli yağışların neden olduğu selde bilanço artıyor. Yetkililer, sel nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısının 6’ya yükseldiğini, yaralı sayısının ise 14’e yükseldiğini duyurdu.

Tahran Acil Durum Başkanı Yahya Saleh Tabari, halkı başkentteki dağlık alanlardan ve nehir kenarlarından kaçınmaya çağırdı. Tahran Valisi Mohsen Mansouri, bölge sakinlerinin şiddetli yağış ve sel uyarılarına büyük ölçüde uymadığını söyledi.

İran Kızılayı Başkanı Pirhossein Kolivand ise yaptığı açıklamada, ülkenin 31 eyaletinden 18'inin selden etkilendiğini söyledi.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Hamas, Kahire'deki "ateşkes ve esir takası" görüşmelerinin sona erdiğini duyurdu Gustavo Petro'dan 'İsrail' yanıtı: İnsanlığa karşı bir suç işleniyor İsrail medyası: İsrail ordusu Refah'ın doğusundaki bazı mahalleleri boşaltmaya başladı "Yüzüklerin Efendisi" ve "Titanik" filmlerinin İngiliz aktörü Bernard Hill öldü ABD'de üniversitelerdeki Filistin'e destek gösterileri: Yaklaşık 2 bin 500 kişi gözaltına alındı