İstanbul'da avukat Bakırtaş'ı ve müvekkilini öldüren kişi adliyeye sevk edildi

İstanbul'da avukat Servet Bakırtaş'ı bürosunda, müvekkili olan Öznur Tufan'ı da çalıştığı iş yerinde öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan şüpheli adliyeye sevk edildi.

Bakırköy Karlıktepe Mahallesi'nde bulunan hukuk bürosunda avukat Servet Bakırtaş'ı (60), ardından avukatın müvekkili Öznur Tufan'ı (71) Büyükçekmece Spotçular Çarşısı'nda öldüren ve polis ekiplerince gözaltına alınan Abdullah Türkoğlu'nun (58) Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ndeki işlemleri tamamlandı.

Şüpheli, Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi.

2014'te tartışma yaşadığı Burak Ocak'ı silahla yaralayan şüpheliye tazminat davası açıldığı, şüphelinin bunun üzerine Burak Ocak'ın teyzesi Öznur Tufan ve avukatı Servet Bakırtaş'tan davayı geri çekmelerini istediği, davanın geri çekilmemesi nedeniyle cinayetleri işlediği belirlenmişti.

NE OLMUŞTU?

Bakırköy Karlıktepe Mahallesi'ndeki hukuk bürosunda çalışan avukat Servet Bakırtaş, dün uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti.

Olaydan kısa bir süre sonra Büyükçekmece'de Spotçular Çarşısı'nda Öznur Tufan isimli kadının öldürüldüğü ihbarı alınmıştı. Daha sonra her iki olayın faili Abdullah Türkoğlu yakalanarak gözaltına alınmıştı.

(AA)

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Çorlu Tren Katliamı davasında karar verildi Menzilcilerin kavgası, deprem dönemindeki vurgunu ortaya serdi: "Deliller karartıldı, yargı seyretti" Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a 'Audi A6' marka yeni makam aracı alındı İsmailağa Cemaati'nde liderlik kavgası: Cübbeli Ahmet'ten açıklama Meteoroloji'den 44 il için sarı kodlu uyarı: Toz taşınımı ve sağanak bekleniyor