İstanbul’da minibüsçüler çatıştı: 3 ölü

Arnavutköy’de minibüsçüler arasında çıkan park tartışması silahlı çatışmaya dönüştü. 3 kişi hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı. Arnavutköy, Karlıbayır Mahallesi Eski Edirne Asfaltı Caddesi üzerinde saat 16.30’da meydana gelen olayda iki ayrı hatta çalışan minibüsçü grubu silahlı çatışmaya girdi. Çatışmanın ardından yaralanan 6 kişi hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralanan 3 minibüsçü hayatını kaybederken 3 minibüsçü de […]

Arnavutköy’de minibüsçüler arasında çıkan park tartışması silahlı çatışmaya dönüştü. 3 kişi hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı.

Arnavutköy, Karlıbayır Mahallesi Eski Edirne Asfaltı Caddesi üzerinde saat 16.30’da meydana gelen olayda iki ayrı hatta çalışan minibüsçü grubu silahlı çatışmaya girdi.

Çatışmanın ardından yaralanan 6 kişi hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralanan 3 minibüsçü hayatını kaybederken 3 minibüsçü de yaralandı.

Yaşanan olayların ardından hayatıın kaybeden ve yaralanan minibüsçüler Arnavutköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis, ölen ve yaralanan minibüsçülerin yakınlarının olayları büyütmemesi için hastanede yoğun güvenlik önlemleri aldı.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Halk iradesi barikat tanımadı Meteoroloji'den 34 il için sarı kodlu uyarı: Gök gürültülü sağanak bekleniyor Diyanet’ten Audi A8 itirafı Özgür Özel ile Erdoğan bir araya geldi: Görüşme sona erdi Kurtulmuş'un 'yeni anayasa' turu devam ediyor: DEM Parti'yi ziyaret etti