İstanbul Havalimanı’nda güvenlik görevlisi intihar etti

Dün gece, İstanbul Havalimanı’nda güvenlik görevlisi olarak çalışan İ.L. dün gece gidiş katından aşağıya atlayarak intihar etti. Ağır yaralanan güvenlik görevlisine ilk müdahaleyi havalimanı sağlık ekipleri yaptı. Ancak İ.L. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Instagram hesabından bir paylaşım yapan ve ağlarken fotoğrafını koyan İ.L.’nin intiharı hakkında polis soruşturması başlatıldı. İ.L, paylaşımında ”Kürt olduğumuzdan dolayı hep dışlandık […]

Dün gece, İstanbul Havalimanı’nda güvenlik görevlisi olarak çalışan İ.L. dün gece gidiş katından aşağıya atlayarak intihar etti.

Ağır yaralanan güvenlik görevlisine ilk müdahaleyi havalimanı sağlık ekipleri yaptı.

Ancak İ.L. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Instagram hesabından bir paylaşım yapan ve ağlarken fotoğrafını koyan İ.L.’nin intiharı hakkında polis soruşturması başlatıldı. İ.L, paylaşımında ”Kürt olduğumuzdan dolayı hep dışlandık belki bu yaptığım şeyle değişir ne mutlu kürt ve türküm diyebilene… hakkınızı helal edin” ifadelerini kullandı.

HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, intihar eden gençle ilgili şu bilgileri paylaştı; “1 genç kızı seviyormuş, teklif etmiş, genç kız “Hayır” demis ustune “Ben asla Kürtlerle çıkmam”demiş,o üzüntüyle intihar etmiş. İstanbul Havalimanı’nda özel güvenlik hizmeti sunan İGA Güvenlik personeli, gidiş katından gelişe atlamış.”

View this post on Instagram
Kürt olduğumuzdan dolayı hep dışlandık belki bu yaptığım şeyle değişir ne mutlu kürt ve türküm diyebilene… hakkınızı helal edin.

A post shared by İbrahim Ly (@byibrahimly) on Jun 17, 2019 at 9:52am PDT

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Emniyet Genel Müdürlüğü’nün sınavı: Türkiye birincisi mülakatta elendi Selahattin Demirtaş'tan aylar sonra ilk paylaşım Mülakatı savunan bakanın eşine ‘yürü ya kulum’ denmiş! SGK vurgunundan eski bakanın hastanesi çıktı 4 il için gök gürültülü sağanak uyarısı