İSTOÇ’taki yangın kontrol altına alındı

İstanbul’un Bağcılar ilçesinde İSTOÇ’ta hırdavat, hediyelik eşya ve züccaciye, spot ürünleri satan bir iş yerinde yangın çıktı. Yangın, itfaiyenin müdahalesiyle kontrol altına alındı. İSTOÇ’ta hırdavat, hediyelik eşya ve züccaciye gibi ürünler satan bir iş yerinde sabah 07.15 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk […]

İstanbul’un Bağcılar ilçesinde İSTOÇ’ta hırdavat, hediyelik eşya ve züccaciye, spot ürünleri satan bir iş yerinde yangın çıktı. Yangın, itfaiyenin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

İSTOÇ’ta hırdavat, hediyelik eşya ve züccaciye gibi ürünler satan bir iş yerinde sabah 07.15 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

İtfaiye ekipleri yerden ve merdiven yardımıyla havadan yangına müdahale etti. Yangın ekiplerin yaklaşık iki saat süren müdahalesiyle kontrol altına alınırken, iş yerinde hasar oluştu. İtfaiye ekiplerinin söndürme çalışmaları havadan da görüntülendi.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Selahattin Demirtaş: Bana ceza verildi diye ‘Benden sonrası tufan’ demem 'Ayhan Bora Kaplan' krizinin ardından Ankara Emniyeti’ne yeni atama Diyanet’in öğle yemeği listesi ortaya çıktı Tasarruf bahane kuzu kapama şahane Gültan Kışanak Diyarbakır'da: Arkadaşlarımız özgürlüğüne kavuşuncaya kadar biz de özgür değiliz