İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı: Son noktayı Akşener koyar

İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı Fatih Demirkol, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Son noktayı Sayın Meral Akşener koyar" ifadelerine yer verdi.

CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, Gelecek Partisi, DEVA Partisi ve Demokrat Parti'nin oluşturduğu Altılı Masa'nın seçime yönelik çalışmaları sürüyor.

Masa görüşmelerinde ilk tur sona erdi. İkinci tur ise 2 Ekim'de başlayacak.

İkinci tur öncesi liderler gündeme ilişkin açıklamalarını sürdürürken İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı Fatih Demirkol da sosyal medya hesabıbndan bir paylaşımda bulundu.

Demirkol, "Son noktayı Sayın Meral Akşener koyar" dedi.

Öte yandan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grubu'nun İzmir'de düzenlediği 27. Dönem 5. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı'nda yaptığı açıklamada partisine yönelik dikkati çeken bir mesaj vermiş, "Şunu da artık bilmek zorundayım. Siz gerçekten benimle misiniz? Artık karar verin. Bu halk düşmanlarını beraber yenecek miyiz, yenmeyecek miyiz?" demişti.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Saray’a dakikada bir asgari ücret CHP'den 1 Mayıs açıklaması: "Taksim'den vazgeçmiyoruz" CHP'den Anayasa şartı: AYM ve AİHM kararlarına uyulsun Sokakta kazanacağız Yerel seçim sonrası ilk kez: Erdoğan ile Bahçeli bir araya geldi