İzmir için 'sağanak' uyarısı

Meteoroloji'den, yarın İzmir için kuvvetli gök gürültülü sağanak uyarısı yapıldı. Uyarıda, vatandaşlardan olası olumsuz durumlara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Meteoroloji 2'nci Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, yağışın Seferihisar, Selçuk, Menderes ilçelerinde öğle saatlerinden itibaren etkisini göstereceği belirtildi.

Açıklamada, "İzmir'in güney ilçeleri Seferihisar, Selçuk, Menderes'te yerel olarak kuvvetli (20-50 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor" denildi.

Açıklamada, "Yarın akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklenen kuvvetli yağışlarla birlikte ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgâr gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" ifadeleri kullanıldı.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı: Gök gürültülü sağanak bekleniyor DEM Parti'den CHP'ye ziyaret: Özgür Özel'den Erdoğan görüşmesi hakkında açıklama İstanbul'da '1 Mayıs' baskınları: Çok sayıda kişi gözaltına alındı Yasaklı 1 Mayıs'tan 2 gün sonra: Erdoğan "yumuşama" dedi İktidar Gezi Parkı için devrede