Japonya’da 6,8 büyüklüğünde deprem

Japonya’nın kuzeydoğusunda 6,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kyodo haber ajansının haberine göre, Japonya Meteoroloji Ajansı, Yamagata açıklarında 6,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Depremin ardından tsunami uyarısı yapıldı. Japon yayın kuruluşu NHK, halka sahil kesiminden uzak durmaları çağrısında bulundu.  Yamagata, Niigata bölgeleri ile İşikava bölgesinin kuzeyinde dalgaların bir metre yüksekliğinde kıyıya vurması bekleniyor.

Japonya’nın kuzeydoğusunda 6,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Kyodo haber ajansının haberine göre, Japonya Meteoroloji Ajansı, Yamagata açıklarında 6,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.

Depremin ardından tsunami uyarısı yapıldı. Japon yayın kuruluşu NHK, halka sahil kesiminden uzak durmaları çağrısında bulundu. 

Yamagata, Niigata bölgeleri ile İşikava bölgesinin kuzeyinde dalgaların bir metre yüksekliğinde kıyıya vurması bekleniyor.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Hamas, Kahire'deki "ateşkes ve esir takası" görüşmelerinin sona erdiğini duyurdu İsrail medyası: İsrail ordusu Refah'ın doğusundaki bazı mahalleleri boşaltmaya başladı "Yüzüklerin Efendisi" ve "Titanik" filmlerinin İngiliz aktörü Bernard Hill öldü Avrupa faşizmin esiri mi olacak? Çin Devlet Başkanı Şi’den 5 yıl sonra ilk Avrupa ziyareti