Karaismailoğlu: Altılı Masa gayrimeşru işler yapabilir, uyanık olmamız lazım

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Altılı Masa'yı hedef alarak "Etrafımızda 6'lı masalar, masanın üstündekiler, altındakiler her türlü kargaşayı, her türlü gayrimeşru işleri yapabilirler. O yüzden onlara karşı uyanık olmamız lazım" dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ağrı'nın AKP Patnos İlçe Başkanlığında açıklamalarda bulundu.

Türkiye'de güven ve huzurun hakim olduğunu iddia eden Karaismailoğlu, "İktidarımız bugüne kadar çok başarılı işler yaptı. Bizler de yaptığımız her işten gurur duyduk ama yetinmedik. Daha iyi hangisini yapabiliriz diye onun planlamasını yapıyoruz. Güçlü ve büyük Türkiye, güçlü Ağrı, güçlü Patnos olacak ki Türkiye daha hızlı büyüyecek. O yüzden hepimize büyük sorumluluklar düşüyor " diye konuştu.

Seçimlere değinen Karaismailoğlu, Altılı Masa'yı hedef alarak, "Önemli bir sürece giriyoruz. 6-7 ay kaldı ve önümüzde bir Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Orada çok çalışmamız gerekiyor yani bölgede kazanılan bu güven ve huzur ortamının devam ettirilmesi ve bunun ekonomik gelişmelere çok hızlı aksedilmesi için Ağrı'nın sesinin daha güçlü çıkması gerekiyor. Çok çalışacağız ve yaptığımız işleri vatandaşlarımıza anlatacağız. Ağrı'dan güçlü bir ses çıkardığımız zaman artık Türkiye'nin önünden bir engel olmayacak. O yüzden çok çalışmamız gerekiyor. Etrafımızda 6'lı masalar, masanın üstündekiler, altındakiler her türlü kargaşayı her türlü gayrimeşru işleri yapabilirler. O yüzden onlara karşı uyanık olmamız lazım. Cumhurbaşkanımız bu bölgelere çok özel önem veriyor. Ağrı'da verdiği önemi duydunuz biz de buradan güçlü bir sesle o büyük Türkiye'yi hep birlikte tesis edeceğiz" ifadelerini kullandı.

"SÜRECİ GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE ATLATACAĞIZ"

Karaismailoğlu, "Ağrı'dan vekil olarak seçilmişler var, Ağrı'ya uğrarlarsa hizmetlerimizi görürler. Seçim sürecini güçlü şekilde atlatacağız. Peşinden belediye seçimleri gelecek ve inşallah Patnos'taki değişimi sizler yapacaksınız. Daha iyi bir Patnos'ta yaşamanız gerekiyor. Çünkü bu muhalefetin beceriksizliklerine vatandaşımız mahkum olamaz. O yüzden çok çalışmamız, birbirimize kenetlenmemiz, vatandaşımızın gönlüne girip onları da sandıkta bu kötü niyetlileri defederek inşallah güçlü bir Türkiye'de yaşamaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Kılıçdaroğlu "Sarayla müzakere edilmez" sözlerine açıklık getirdi: Neden böyle bir açıklama yaptı? Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a 'Audi A6' marka yeni makam aracı alındı İYİP’in son virajı 31 Mart’ta “karşıya” çalışanlara kapı kapalı İlk kulis bilgileri ortaya çıktı: Bahçeli'nin 'Ferdi Tayfur' şarkılı göndermesinin adresi neresi?