Kayyum döneminde Soylu ve Erdoğan’a on binlerce liralık hediyeler verilmiş!

Görevden alınan Mardin Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Ahmet Türk, Mardin’de yapılanların ne olduğunu anlatmak için AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek istediğini söyledi.

Artı TV’ye konuşan Türk, kayyum döneminde İçişleri Bakanı'na belediye üzerinden her biri 40 bin ve 42 bin liradan iki kere hediye verildiğini söyledi.

Erdoğan'a da hediye verildiğini ifade eden Ahmet Türk, “Bende faturası var. 136 bin 944 liralık. Ben Cumhurbaşkanı’nın böyle bir hediye aldığına inanmıyorum” dedi.

YÜZ BİNLERCE LİRALIK KURUYEMİŞ ALIMI!

Mardin Büyükşehir Belediyesi kayyumu Vali Mustafa Yaman'ın 2019’un ilk 3 ayında belediye bütçesinden yaptığı harcamalar gündem olmuştu.

Kuruyemiş ve kahve alımı için ödenen miktar, söz konusu harcamaların en dikkat çeken başlıkları arasında yer aldı. Kayyum yönetimi, Ocak ayında 34 bin 550 TL, Şubat’ta 73 bin 900 TL ve Mart’ta 56 bin 100 TL olmak üzere toplamda 164 bin 550 TL’ye sadece kuruyemiş ve kahve alımı yaptı.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Emniyet Genel Müdürlüğü’nün sınavı: Türkiye birincisi mülakatta elendi Selahattin Demirtaş'tan aylar sonra ilk paylaşım Mülakatı savunan bakanın eşine ‘yürü ya kulum’ denmiş! SGK vurgunundan eski bakanın hastanesi çıktı 4 il için gök gürültülü sağanak uyarısı