Kaza yapan otomobil ikiye bölündü: 19 yaşındaki sürücü yaşamını yitirdi

Bursa'da kontrolden çıkan bir otomobil bariyerlere ve bir halk otobüsüne çarptı. İkiye bölünen otomobilin 19 yaşındaki sürücüsü hayatını kaybetti.  Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bursa'da saat 23.30 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi 11 Eylül Bulvarı Çiftehavuzlar Mahallesi’nde yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan 19 yaşındaki Musa Soylugan'ın sürdüğü otomobil, önce bariyerlere ardından da halk otobüsüne çarptı.

DHA'nın aktardığına göre kazanın şiddetiyle otomobil ortadan ikiye bölündü, sürücü de yola savruldu. Otobüste bulunan yolcuların yaralanmadığı kazanın ardından ihbar üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Ağır yaralanan sürücü Soylugan, sağlık ekibinin müdahalesinin ardından ambulansla kaldırıldığı Çekirge Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Cemil Çiçek: Anayasayı değiştirmek, Erciyes dağını taşımaktan zordur Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı: Gök gürültülü sağanak bekleniyor İstanbul'da '1 Mayıs' baskınları: Çok sayıda kişi gözaltına alındı Cem Küçük köşeyi döndü Şatafatlı odasıyla gündeme gelen eski AKP'li Belediye Başkanı: Benim evim de böyle