Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Bana edeceğin hakaretleri bile promptera yazdırmak zorunda kalıyorsun

Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal D ve CNN Türk ortak yayınında prompter kullanan Erdoğan'a "Bana edeceğin hakaretleri bile promptera yazdırmak zorunda kalıyorsun" dedi.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kanal D ve CNN Türk ortak yayınında konuşurken, sosyal medyada 'prompter' fotoğrafları konuşuldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a Twitter'dan seslenerek; "Bana edeceğin hakaretleri bile promptera yazdırmak zorunda kalıyorsun." dedi.

Kılıçdaroğlu şu ifadelere yer verdi:

"Erdoğan, bırak “sorulara” vereceğin cevapları, bana edeceğin hakaretleri bile promptera yazdırmak zorunda kalıyorsun. Bir ilçe sular altında, ciddi felaket haberleri peş peşe geliyor ama senin ülkeyi yönetme kapasiten yok. Gazeteci fısıldaması ile söyleşi de gördü ülke sayende..."

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
CHP-MHP zirvesi: Bahçeli, “Siz geldiniz parti hareketlendi” dedi iddiası Özgür Özel, Bahçeli konuşmasının detaylarını anlattı, adaylık tartışmalarına son noktayı koydu Özel’in ‘danışmanı’ ile Erdoğan’ın danışmanı arasında ‘not’ atışması 2017’den bugüne ilk temas: Özgür Özel-Bahçeli görüşmesinde ne konuşuldu? 2024 model Diyanet İşleri