Kılıçdaroğlu'nun seçim kampanyasını yürüten iki isimle yollar ayrıldı

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim kampanyasını yürüten Ali Kiremitçioğlu ve Akan Abdula ile yollar ayrıldı.

CHP'de seçim kampanyasında görev alan ve veri akışını yönetmekle sorumlu olan kişilerle yollar ayrılıyor. Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel’in görevden alınmasının ardından Kılıçdaroğlu'nun seçim kampanyasını yürüten Ali Kiremitçioğlu ve Akan Abdula ile de yollar ayrıldı.

Gazeteci Barış Yarkadaş, Kılıçdaroğlu'nun reklam ve iletişim ajansıyla yollarını ayırdığını ve 2. tur için planlanacak yeni kampanyada siyasi içeriği güçlü mesajlar verileceğini söyledi.

Gazeteci İsmail Saymaz da seçim kampanyasını yürüten Akan Abdula ve Ali Kiremitçioğlu'nun kampanyadan alındığını ifade etti.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Rejim intikam aldı İktidar blokunda bilek güreşi DEM Parti'den üç şehirde buluşma çağrısı: Kararı tanımamak mücadeleyle olur İmamoğlu'ndan İBB bürokratına 'özelleştirme' tepkisi: Haddini aşmış Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı: 'Kamuda tasarruf' dönemi resmen başladı