Kılıçdaroğlu, Süleyman Demirel'i andı

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 9. Cumhurbaşkanı Demirel'i andı. Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Gönüllerde taht kurmuş değerli siyaset ve devlet insanı 9. Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel'i vefatının 8'inci yılında saygı ve rahmetle anıyorum" ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in hayatını kaybetmesinin 8'inci yılı dolayısıyla sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı.

Kılıçdaroğlu, paylaşımında, "Farklı siyasi görüşlerin varlığının demokrasinin olmazsa olmaz kuralı olduğunu bilen, kurumlara, kurallara ve liyakate önem veren, gönüllerde taht kurmuş değerli siyaset ve devlet insanı 9. Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel'i vefatının 8'inci yılında saygı ve rahmetle anıyorum" ifadelerini kullandı.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Selahattin Demirtaş: Bana ceza verildi diye ‘Benden sonrası tufan’ demem İşgalciler ve saltanatçılar kaybedecek Emniyette Ayhan Bora Kaplan krizi: Mahkemeye sevk edilen 7 kişi tutuklandı Diyanet’in öğle yemeği listesi ortaya çıktı 'Ayhan Bora Kaplan' krizinin ardından Ankara Emniyeti’ne yeni atama