Lise öğrencisi Didem Turan'ın cansız bedeni bulundu

Erzurum Aşkale'de ailesi ile tartıştıktan sonra evi terk eden 17 yaşındaki Didem Turan'ın cansız bedeni 11 gün sonra bulundu

Erzurum’un Aşkale ilçesinde 11 gündür kayıp olan 17 yaşındaki Didem Turan'ın cansız bedeni bulundu.

İHA'da yer alan bilgilere göre, Aşkale ilçesinde 11 gün önce ailesi ile tartıştıktan sonra evi terk eden 17 yaşındaki Didem Turan’ın cansız bedeni Karasu Nehri’nde bulundu. Arama çalışmalarına devam eden ekipler tarafından havaların ısınmasıyla buzları çözülen nehirde bulunan cansız bedenin jandarma ve 112 acil sağlık ekiplerince kayıp çocuğa ait olduğu belirlendi.

NE OLMUŞTU?

Erzurum Aşkale'nin Meydan Mahallesinde yaşayan Aşkale Anadolu Lisesi 3'üncü sınıf öğrencisi Didem Turan, 10 Şubat Pazartesi günü saat 12.30'da annesi ve üvey babası ile tartışıp evden ayrılmıştı.

Didem'in evden ayrıldıktan bir saat sonra cep telefonunu kapattığı ve daha sonra telefonun hiç açılmadığı tespit edilmişti.

Arama çalışmalarının 8'inci gününde polis ekipleri, ilçe merkezindeki metruk binalar ve ahırlarda arama yaparken, jandarma da çalışmalarını 4 kilometre uzaklıktaki Karasu Nehri'ne yoğunlaşmıştı.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Emniyet Genel Müdürlüğü’nün sınavı: Türkiye birincisi mülakatta elendi 4 il için gök gürültülü sağanak uyarısı SGK vurgunundan eski bakanın hastanesi çıktı Selahattin Demirtaş'tan aylar sonra ilk paylaşım İş cinayetlerini 'kader'e bağlayan Erdoğan'dan CHP'ye ihmal eleştirisi