Maradona'dan kızına: Ona hiçbir şey bırakmayacağım

Efsane futbolcu Diego Armando Maradona, kızının kendisi hakkında yaptığı yorumlara sert bir açıklamayla karşılık verdi. Maradona, kızı Gianinna için, “Buradan herkese açıklıyorum ki tüm servetimi bağışlayacağım. Bugüne kazandığım her şeyi bağışlayacağım. Kızım da bilsin… Ona hiçbir şey bırakmayacağım" ifadelerini kullandı.

Kızının 'babamı öldürüyorlar' açıklamasına tepki gösteren Maradona “Ölmüyorum. Huzur içinde uyuyorum çünkü çalışıyorum. Gianinna’nın ne söylemek istediğini anlayamadım. Şunu biliyorum ki yaşlandıkça ne yaptığınızdan çok ne için yaşadığınızı sorguluyorsunuz” diye konuştu.

NTV'nin haberine göre; 59 yaşındaki Maradona sözlerine şöyle devam etti: “Buradan herkese açıklıyorum ki tüm servetimi bağışlayacağım. Bugüne kazandığım her şeyi bağışlayacağım. Kızım da bilsin… Ona hiçbir şey bırakmayacağım. Ben öldükten sonra konuşmaya devam edebilirler ama şu anda değil. Şu anda çok sağlıklıyım”

Kendisini aldattığı iddiasıyla Maradona’ya dava açan eski eşi Claudia Villafane de tartışmaya dahil oldu. Claudia, Maradona ile ilgili “Sosyal medya hesabından paylaşımlar yapmak yerine umarım mahkemeye gelir ve kızları ile yüzleşir. Şimdiye kadar bunu hiç yapmadı” ifadelerini kullandı.

Öte yandan kızı Gianinna son olarak babası ile ilgili “Onu öldürüyorlar. Kendisi farkında değil ama onu içten içe bitiriyorlar. Hani hayvanat bahçesine gittiğinizde kafesin içindeki dev bir aslanın fotoğraflarını çekersiniz ya… Eğer bu aslan evcilleştirilemez ise içini doldururlar. İşte babam da benzer bir durumda… Lütfen dualarınızı ondan eksik etmeyin” ifadelerini kullanmıştı.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Lübnan karışırsa Ortadoğu yanar Öğrenciler ayakta, polis dayakta KFC İsrail boykotuna katıldı: 108 şube kapatıldı ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri: Gözaltı sayısı bine ulaştı Rusya 'Harry Potter Kalesi’ni vurdu: 4 ölü, 32 yaralı