Meral Akşener, huzurevinde yaşayan çiftin nikah şahitliğini yaptı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara’da huzurevinde yaşayan Ali Ekrem Demirhan ve Hidayet Adalet Güngören çiftinin nikah töreninde şahitlik yaptı. Nikah defterini çifte veren Akşener, "Çok özel bir nikaha tanıklık ettim ben. 30 yıllık siyasi hayatımda çok uzun süredir nikahlarda nikah şahitliği yapıyorum. Ama ilk kez bu kadar duygulandığım, gerçekten çok duygulandığım ve mutlu olmanızı Allah’tan niyaz ettiğim bir nikahta tanıklık yaptım" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün huzurevinde yaşayan bir çiftin, Ankara Vedat Dalokay Nikah Salonu'ndaki nikah töreninde şahitlik yaptı.

Akşener, imzaların atılmasından sonra çifte şunları söyledi:

“Çok özel bir nikaha tanıklık ettim ben. 30 yıllık siyasi hayatımda çok uzun süredir nikahlarda nikah şahitliği yapıyorum. Ama ilk kez bu kadar duygulandığım, gerçekten çok duygulandığım ve mutlu olmanızı Allah’tan niyaz ettiğim bir nikahta tanıklık yaptım. Çok çok mutlu olmanızı diliyorum. Yalnız ben kız tarafıyım damat bey kızımıza iyi bakın."

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
4 il için gök gürültülü sağanak uyarısı Korhan Berzeg’e ait olduğu düşünülen kafatası kemikleri bulundu Ekrem İmamoğlu'ndan 2028 mesajı: Adaylar şimdiden belli mi? Erden Timur: Tarikatçı dendiği için Alevi olduğumu söylemek zorunda kaldım Mehmet Uçum'dan '50+1' vurgulu yeni anayasa mesajı