Mersin'de IŞİD operasyonu: 3 gözaltı

Mersin'de jandarmanın düzenlediği operasyonda, IŞİD'in asayiş ve muhasebe biriminde görevli oldukları saptanan 3 kişi gözaltına alındı. Haklarında 'silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan işlem başlatılan şüpheliler, sorgularının ardından adliyeye sevk edilecek

MERSİN´de jandarmanın düzenlediği operasyonda, IŞİD'in asayiş ve muhasebe biriminde görevli oldukları saptanan 3 kişi gözaltına alındı.

Suriye'nin Rakka ve Telebyad bölgelerinde örgütün asayiş ve muhasebe birimlerinde görev yapan 3 kişinin yasa dışı yollarla Türkiye'ye girdiğini tespit eden ekipler, harekete geçti.

Teknik ve fiziki takiple şüphelilerin adreslerini belirleyen ekipler, Mersin ve Adana'daki operasyon düzenledi. Operasyonda 3 şüpheli gözaltına aldı. Adreslerde yapılan aramalarda örgüte ait dijital malzeme ve materyal ele geçirildi.

Haklarında 'silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan işlem başlatılan şüpheliler, sorgularının ardından adliyeye sevk edilecek.

DHA

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Özgür Özel, Bahçeli konuşmasının detaylarını anlattı, adaylık tartışmalarına son noktayı koydu Namlunun ucundayız İmamoğlu'nun Sarıyer toplantısına AKP'li üyeler de katıldı Meteoroloji'den sağanak ve kar uyarısı Barselona'da öldürülmüştü: Tekin Kartal soruşturmasında detaylar ortaya çıktı