Moskova’da elektrik santralinde yangın

Rusya’nın başkenti Moskova’da bir elektrik santralinde büyük bir yangın çıktı. Henüz can kaybı olup olmadığıyla ilgili bir bilgi paylaşılmadı.  Yangının büyüklüğü sebebiyle itfaiyenin hava araçları elektrik santraline yönlendirildi. Yangında en az 8 kişinin yaralandığı ifade edildi.  Yangının bir doğal gaz konteynırının patlamasıyla meydana geldiği bildirildi. Uzun çabaların sonucunda yangın söndürüldü.  Elektrik santrali 1992’de kullanılmaya başlamıştı.

Rusya’nın başkenti Moskova’da bir elektrik santralinde büyük bir yangın çıktı. Henüz can kaybı olup olmadığıyla ilgili bir bilgi paylaşılmadı. 

Yangının büyüklüğü sebebiyle itfaiyenin hava araçları elektrik santraline yönlendirildi. Yangında en az 8 kişinin yaralandığı ifade edildi. 

Yangının bir doğal gaz konteynırının patlamasıyla meydana geldiği bildirildi. Uzun çabaların sonucunda yangın söndürüldü. 

Elektrik santrali 1992’de kullanılmaya başlamıştı.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
İsrail Ordusu: Refah sınırının Filistin tarafı kontrol altına alındı İsrail Savaş Kabinesi, Refah'ta saldırıya devam kararı aldı Steven Seagal, Putin'in yemin törenine katıldı: "Dünyanın en büyük lideri" Hamas'ın ateşkes teklifini kabul ettiği bildirildi İsrail'in Refah saldırısı: Hamas'tan net mesaj