Oda yöneticisi, köprü ücreti nedeniyle tartıştığı taksiciler tarafından bıçaklandı!

İstanbul Taksim’den Anadolu yakasına gitmek üzere bindiği takside köprü ücreti tartışması yaşayan MMO İstanbul Şube yöneticisi A.Ö., taksici ve arkadaşları tarafından bıçakla yaralandı. A.Ö., avukatı aracılığı ile suç duyurusunda bulunacağını belirtti.

HABER MERKEZİ

Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu üyesi A. Ö., köprü ücreti nedeniyle tartışma yaşadığı taksiciler tarafından bıçakla yaralandı.

A.Ö., dün akşam İstanbul Anadolu yakasında bulunan evine gitmek için Avrupa yakasındaki Taksim’den bindiği taksinin şoförü ile köprü ücreti üzerinden tartışma yaşadı. Ö., Mecidiyeköy bölgesinde tartışma yaşadığı taksici ve çağırdığı taksiciler ile arkadaşları tarafından darp edildi, bacağından bıçakla yaralandı.

Yaşadıklarını BirGün’e anlatan A.Ö., “Dün gece Mecidiyeköy'de bir taksici ile yaşadığım köprü ücreti tartışması sonucunda çağırdığı başka taksiciler ve arkadaşları beni darp ederek bacağımdan bıçakla yaraladılar. Bu ülkede can güvenliğimizin olmadığını çok daha iyi anlamış oldum” dedi ve “Bunların çetecilik yapması, insanların canına kast etmesi kimse için kabul edilebilir bir durum değil. İktidarın yarattığı bu zorbalık düzeni toplumun belli kesimlerine sirayet etmiş durumda. Haksızlığa itiraz eden herkes tehdit ediliyor” ifadelerini kullandı.

A.Ö., sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti.

Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı İbrahim Tataroğlu da Twitter hesabından yaptığı açıklamada İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni ve Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu etiketleyerek çözüm çağrısında bulundu. Tataroğlu, “Taksici terörü MMO İstanbul Şube yönetim kurulu üyelerimizi de buldu. ‘Taksici esnafı’na bir düzenleme ve denetim bekliyoruz” dedi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne de seslenen Tatartoğlu, “Bu çete artığı grubun acilen tespit edilip yurttaşların güvenliğinin sağlanması lazım” dedi.

A.Ö., bugün avukatı aracılığı ile emniyete şikayette bulundu. A.Ö., mobese görüntülerinin incelenmesi ve saldırganların tespit edilmesinin ardından savcılığa da suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Emniyet Genel Müdürlüğü’nün sınavı: Türkiye birincisi mülakatta elendi Selahattin Demirtaş'tan aylar sonra ilk paylaşım Mülakatı savunan bakanın eşine ‘yürü ya kulum’ denmiş! SGK vurgunundan eski bakanın hastanesi çıktı 4 il için gök gürültülü sağanak uyarısı