Öğrencilere öğün desteği

BirGün EGE

Bodrum Belediyesi, öğrencilerin temel ihtiyacı olan yemeklerinin de ulaşımını sağlayarak destekte bulunuyor. Bodrum Turgut Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin yiyecek içecek hizmetleri alanında eğitim gören mutfak öğrencilerinin öğretmen ve usta öğreticilerle birlikte hazırladıkları yemekler, yarımadanın dört bir yanındaki taşımalı eğitim yapılan okullara, Bodrum Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından teslim ediliyor.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, “Cumhuriyetimizin en önemli kazanımlarından birinin, eğitimde fırsat eşitliği olduğunun bilincindeyiz ve Bodrum’da her öğrencimizin eğitim olanaklarından eşit şekilde faydalanabilmeleri için tüm gücümüzle çalışıyoruz. 2022 yılından bu yana yürüttüğümüz çalışmalar kapsamında okullarımızın tadilatından tamiratına, boyasından temizliğine, sıra ve mobilya ihtiyaçlarından elektrik tesisatı bakımlarına kadar 4 milyon 500 bin TL tutarında destek olduk. Üniversite öğrencilerimiz ve bazı ihtiyaç duyulan okullarımızın servis hizmetlerini sürdürmeye devam ediyoruz” dedi. 14 okuldan toplam bin 400 taşımalı eğitim öğrencisine öğün desteği haziran ayına kadar devam edecek.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
İzmir’in 1 Mayıs tarihi Çanakkale kül soluyacak Kaderine terk edilen köy okulları yeniden açılmalı Özel bölgeye RES yapılacak İzmir’de 1 Mayıs’a çağrı: Umutlarımızı ve taleplerimizi dile getireceğiz