Özkan Uğur ikinci kez kanseri yendi

MFÖ grubu solisti Özkan Uğur, kanseri ikinci kez yendiğini açıkladı

Özkan Uğur, kanseri ikinci kez yendi.

MFÖ grubunun solistlerinden Özkan Uğur, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajla, son raporlarının temiz çıktığını ve lenf kanserini yendiğini açıkladı.

Uğur, "Selamlar. Allah’a şükürler olsun raporlarım temiz çıktı. İkinci kez karşılaştığım bu maçtan da galip çıktım. Dualarınız, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. İnşallah en kısa zamanda bu koronavirüs belasından da kurtuluruz. Yakında konserlerimizde görüşmek üzere herkese sağlıklı günler dilerim. Sevgilerle" ifadelerini kullandı.

Uğur'a ilk olarak 2013 yılında lenfoma teşhisi konulmuş ve sanatçı bu hastalığı yoğun tedavilerin ardından hastalığı yenmişti.

Bu gönderiyi Instagram'da gör
Selamlar Allah’a şükürler olsun raporlarım temiz çıktı 2. kez karşılaştığım bu maçtan da galip çıktım dualarınız iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.İnşallah en kısa zamanda bu korona virüs belasından da kurtuluruz Yakında konserlerimizde görüşmek üzere Herkese sağlıklı günler dilerim Sevgilerle

Özkan Uğur (@ozkanugur)'in paylaştığı bir gönderi (6 Tem, 2020, 6:52öö PDT)

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Halk iradesi barikat tanımadı Meteoroloji'den 34 il için sarı kodlu uyarı: Gök gürültülü sağanak bekleniyor Cem Küçük köşeyi döndü Diyanet’ten Audi A8 itirafı Diyanet’in garajı tıka basa dolacak