Pendik'te bir kadını şiddete maruz bırakan erkek için istenen ceza belli oldu

Pendik’te asansörde baygınlık geçiren kadını tekme ve yumruklarla darp ettiği gerekçesiyle tutuklanan Gökhan B. isimli erkek hakkında 16 yıla kadar kadar hapis cezası istendi.

Pendik’te asansörde baygınlık geçiren kadını tekme ve yumruklarla darp ettiği gerekçesiyle tutuklanan erkeğin olayına ilişkin soruşturma tamamlandı. İddianamede, “canavarca hisle kasten yaralama” ve “beden veya ruh bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” suçlarından toplamda 5 yıldan 16 yıla kadar hapis cezası istendi.

Pendik’te 26 Ekim’de Gökhan B.’nin evine giden Tuana K. (21) tekme ve yumruklarla darp edilmesi olayında soruşturma tamamlandı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Tuana K. olay günü Gökhan B.’yi görmek için ikametine gittiği anlatıldı. İddianamede, Gökhan B.’nin evden gitmek istemeyen ve alkollü olan Tuana Koyun’u sürükleyerek evden zorla asansöre bindirdiği kaydedildi. Şüphelinin kadını yumrukladığı, asansör çıkışında tekrar kaldırarak vurmaya devam ettiği ve aracına zorla bindirdiği belirtildi.

Alınan adli tıp raporuna göre, müştekinin basit tıbbi müdahaleyle giderilecek şekilde yaralandığı tespit edildiği aktarıldı. Şüphelinin, kendisini alkollü olduğu için savunamayacak durumda olan müştekiye karşı eylemleri nedeniyle iddianamede, “canavarca hisle kasten yaralama” ve “ beden veya ruh bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” suçlarından toplamda 5 yıldan 16 yıla kadar hapis cezası istendi.

(İHA)

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Emniyet Genel Müdürlüğü’nün sınavı: Türkiye birincisi mülakatta elendi 4 il için gök gürültülü sağanak uyarısı SGK vurgunundan eski bakanın hastanesi çıktı Selahattin Demirtaş'tan aylar sonra ilk paylaşım Erden Timur: Tarikatçı dendiği için Alevi olduğumu söylemek zorunda kaldım