Prof. Dr. Görür’den Ulaştırma Bakanı’na müsilaj tepkisi: Umarım şaka yapmıştır

Prof. Dr. Naci Görür, Marmara Denizi'ndeki müsilaj sorununa ilişkin Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu'nun 'Kanal İstanbul deniz salyasını bitirecek' açıklamasının hayret verici olduğunu söyledi. Görür, Bakan’ın açıklamalarına ilişkin, “Umarım şaka yapmıştır” dedi.

Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, "Sayın Ulaştırma Bakanımızın Marmara’daki müsilaj sorununa çözüm olarak Kanal İstanbul’u göstermesi hayret verici ve üzücüdür. Umarım şaka yapmıştır" dedi.

Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya hesabından Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun “Kanal İstanbul, deniz salyasının ilacı olur” ifadelerini değerlendirdi.

Görür, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Ulaştırma Bakanımızın Marmara'daki müsilaj sorununa çözüm olarak Kanal İstanbul'u göstermesi hayret verici ve üzücüdür. Umarım şaka yapmıştır."

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Cem Küçük köşeyi döndü Diyanet’in garajı tıka basa dolacak İstanbul'da 1 Mayıs ablukası: Halk alanlarda buluşuyor Yeni bir ülke için ilk adım meydanlarda Meteoroloji'den 28 il için sarı kodlu uyarı: Gök gürültülü sağanak bekleniyor