Rabia Naz soruşturmasında “dosyaya erişim yasağı” kararı

Rabia Naz Vatan’ın şüpheli ölümüyle ilgili soruşturmada savcılığın talebi üzerine mahkeme tarafından dosyaya erişim yasağı kararı alındı. Kararın, hem kamuoyu hem de sosyal medyadaki bilgi kirliliğinin önlenmesi, soruşturmanın daha sağlıklı yürütülmesi amacıyla alındığı bildirildi. 11 yaşındaki Rabia Naz Vatan, 12 Nisan 2018’de Giresun Eynesil’deki evinin önünde ağır yaralı halde bulunduktan sonra kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti.

Rabia Naz Vatan’ın şüpheli ölümüyle ilgili soruşturmada savcılığın talebi üzerine mahkeme tarafından dosyaya erişim yasağı kararı alındı.

Kararın, hem kamuoyu hem de sosyal medyadaki bilgi kirliliğinin önlenmesi, soruşturmanın daha sağlıklı yürütülmesi amacıyla alındığı bildirildi.

11 yaşındaki Rabia Naz Vatan, 12 Nisan 2018’de Giresun Eynesil’deki evinin önünde ağır yaralı halde bulunduktan sonra kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti.


Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
4 il için gök gürültülü sağanak uyarısı Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak ve kuvvetli rüzgar uyarısı Sinan Ateş cinayetini çeteye rapor eden fotoğraf ortaya çıktı: Kuryeden 'görev tamam' pozu Ekrem İmamoğlu'ndan 2028 mesajı: Adaylar şimdiden belli mi? CHP'li Adıgüzel'den 'makam aracı' tepkisi: "Ali Erbaş, Bakara Suresi'nden muaf mı?"