Rusya 'stratejik caydırıcılık' tatbikatı düzenleyecek

Rusya Savunma Bakanlığı, yarın balistik füzelerin de deneneceği "stratejik caydırıcılık" tatbikatı düzenleneceğini bildirdi. Tatbikatın daha önceden planlandığı ifade edildi.

Rusya Savunma Bakanlığı, yarın balistik füzelerin de deneneceği "stratejik caydırıcılık" tatbikatı düzenleneceğini duyurdu.

Rusya Savunma Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, 19 Şubat’ta Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in yönetiminde geniş kapsamlı bir askeri tatbikat gerçekleştirileceği bildirildi.

Açıklamada, "Havacılık ve Uzay Kuvvetleri, Güney Askeri Bölgesi, Stratejik Füze Kuvvetleri, Kuzey ve Karadeniz filoları tatbikatlara katılacak. Tatbikat kapsamında balistik ve güdümlü füzeler denenecek. Tatbikat, daha önceden planlanmıştır" denildi.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
KFC İsrail boykotuna katıldı: 108 şube kapatıldı İsrail'de polise bıçaklı saldırıda bulunan Türk vatandaşı öldürüldü Amerikan Gençliğinin Filistin İsyanı: Uzunca bir süredir biriken öfke patladı ABD'deki Filistin eylemleri: Columbia Üniversitesi'ndeki öğrencilere polis müdahalesi Netanyahu'dan dünya liderlerine 'tutuklama emrini durdurun' çağrısı