Sokak röportajı yapan YouTuber'lar gözaltına alındı

Sokak röportajı yapan YouTube kanalları Kendine Muhabir, İlave TV ve Sade Vatandaş hesaplarının sahiplerine gözaltı kararı çıktı. Hasan Köksoy, Arif Kocabıyık ve kameramanı Turan Kural gözaltına alındı.

Kendine Muhabir’den Hasan Köksoy, ‘Sade Vatandaş’ lakaplı Mehmet Koyuncu, İlave TV’den Arif Kocabıyık ve Turan Kural’ın evlerine bugün sabah saatlerinde baskın yapıldı. Hasan Köksoy, Arif Kocabıyık ve kameramanı Turan Kural gözaltına alındı.

Hasan Köksoy'un eşi gözaltıların gerekçesinin AKP MKYK Üyesi Mücahit Birinci olduğunu bildirdi.

‘Sade Vatandaş’ lakaplı Mehmet Koyuncu, evine baskın yapıldığını, İstanbul’da olmadığı için gözaltına alınmadığını duyurdu.

Gözaltına alınan Turan Kural'ın hesabından yapılan paylaşıma göre operasyon, Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirildi. Gözaltının gerekçesiyse henüz paylaşılmadı.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Emniyet Genel Müdürlüğü’nün sınavı: Türkiye birincisi mülakatta elendi Selahattin Demirtaş'tan aylar sonra ilk paylaşım SGK vurgunundan eski bakanın hastanesi çıktı 4 il için gök gürültülü sağanak uyarısı İş cinayetlerini 'kader'e bağlayan Erdoğan'dan CHP'ye ihmal eleştirisi