Soygunda 15 yaşındaki çocuğu öldüren zanlılar tutuklandı

Batman'da benzin istasyonu soygununda 15 yaşındaki Ahmet Eren'i silahla öldüren zanlılar yakalandı. Zanlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Batman’ın Beşiri ilçesine bağlı İkiköprü Beldesindeki Eren Akarkayıt istasyonuna soygun düzenleyen ve istasyon sahibinin oğlu 15 yaşındaki Ahmet Eren’i silahla öldüren üç kişi, Jandarma’nın kamera görüntülerinin izlemesi ile yakalandı.

Gazete Duvar'ın haberine göre; pazartesi günü meydana gelen olay sonrası edinilen bilgilere göre 17 yaşındaki zanlılardan Mehmet Sait Kayar ile Nihat Karuç yaşadıkları köye giderek saklandı. Silahla ateş ederek Ahmet Eren'in ölümüne neden olan Sabır Demirhan'ın da farklı bir köye giderek saklandığı öğrenildi.

Jandarma ekiplerinin kamera görüntülerinden zanlıların saklandıkları yerleri öğrenmesi köylere giderek zanlıları gözaltına alındı. Dün gece yarısı itibari ile jandarmadaki ifadelerinin ardından tutuklamaya talebiyle zanlılar mahkemeye sevk edildi. Zanlılar çıkarıldıkları Sulh Ceza Hakimliği tarafından "Silahla birden fazla kişi ile birlikte konutta geceleyin yağma", "Bir suçu gizlemek veya başka bir suçun delillerini gizlemek amacıyla öldürme suçu" işledikleri gerekçesi ile tutuklanmasına karar verdi.

Zanlılardan Sabır Demirhan, savcılık ve mahkeme ifadesinde Ahmet Eren'i soygun sırasında kendisinin öldürdüğünü ve 17 yaşındaki çocuklarda silah olmadığını da ifadesine ekledi.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Herkes işin içinde Valilerin saunalı yavru sarayı! Yargıtay'daki başkanlık düğümü: Muhsin Şentürk adaylıktan çekildi CHP’li Üsküdar Belediyesi, Medipol’ün inşaatını durdurdu! AKOM saat verdi: İstanbul'a kuvvetli sağanak geliyor