Tayfun Kahraman’ın kızı hastalandı, babasıyla buluşamadı: “Vera ‘babam gelsin’ diyor"

Gezi Direnişi davasında 18 yıl hapis cezası verilen Tayfun Kahraman’ın eşi Meriç Demir Kahraman, kızları Vera Kahraman’ın hastalanması nedeniyle görüşe gidemediklerini belirterek “İlk defa bir görüş gününde Vera'nın ateşlenmesi dolayısıyla Tayfun Kahraman’ı ziyarete gidemiyoruz. Vera 'Babam gelsin' diyor, benimse bunun neden mümkün olmadığına dair bir cevabım yok!" dedi.

Gezi tutuklusu Tayfun Kahraman'ın evli olduğu Meriç Demir Kahraman, kızı Vera'nın hastalanması nedeniyle görüşe gidemediklerini duyurdu.

Meriç Demir Kahraman, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 263 gündür tutuklu bulunan Tayfun Kahraman’ı ilk kez ziyaret edemediklerini belirterek, “Vera babam gelsin diyor, benimse bunun neden mümkün olmadığına dair bir cevabım yok! Bize bu zulmü yaşatanlara havale ediyorum” ifadelerini kullandı.

Meriç Demir Kahraman’ın paylaşımında şunlara yer verdi:

“Gezi rehinelerinin tutsaklıklarının 263. gününde, ilk defa bir görüş gününde Vera'nın ateşlenmesi dolayısıyla Tayfun Kahraman’ı ziyarete gidemiyoruz. Vera babam gelsin diyor, benimse bunun neden mümkün olmadığına dair bir cevabım yok! Bize bu zulmü yaşatanlara havale ediyorum!”

Kahraman, daha sonra yaptığı ikinci paylaşımda ise, 13 Ocak’ta Silivri'deki 26’ıncı kapalı görüşe dair fotoğrafların kendisine ulaştırıldığı bilgisini vererek şunları yazdı:

“13 Ocak, Silivri'de 26.kapalı görüşe Tayfun Kahraman, Can ve Hakan’ı görmeye Vera ile gidemedik. Ama 30 Aralık tarihli 11. açık görüş fotoğraflarımız hastaneye geldi. Bu hukuksuzluk, yaşadığımız zulüm elbet bitecek, ülkeye çöken karanlık dağıtılacak ve adalet yerini bulacak.”

Öte yandan Gezi davası kapsamında tutuklu bulunan Can Atalay'ın babası Mustafa Atalay kapalı ve açık görüş fotoğraflarını sosyal medya hesabından şu notla paylaştı:

"Delilsiz şiddet ve cebir iddiasıyla Hayatlarından çalınan 263.gün. 26. Kapalı görüş.11.açık görüş fotoları. Ailelerle ve Ege’mizle birlikteyiz. Vera’ya geçmiş olsun. Hakan, Tayfun ve Can iyiler. Selamları var. Şükran-Mustafa"

Hakan Altınay'ın eşi Hande Yalnızoğlu Altınay da görüş fotoğraflarını şu mesajla paylaştı:

" Bu sabah Hakan Altınay’ı, Can’ı, Tayfun’u gördük, çok iyiler, herkese selam ve sevgileri var. Fotoğraflar 30 Aralık, sürpriz yılbaşı açık görüşünden. Hakan, ailesi ve arkadaşları; Ege portakal suyu bıyıklı."

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Emniyet Genel Müdürlüğü’nün sınavı: Türkiye birincisi mülakatta elendi Selahattin Demirtaş'tan aylar sonra ilk paylaşım Mülakatı savunan bakanın eşine ‘yürü ya kulum’ denmiş! SGK vurgunundan eski bakanın hastanesi çıktı 4 il için gök gürültülü sağanak uyarısı