THY: Tayland'a seyahatlerde aşı ve test zorunluluğu kaldırıldı

Türk Hava Yolları Tayland uçuşlarında koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan aşı kartı ya da PCR testi ibraz etme zorunluluğunun kaldırıldığını duyurdu.

Koronavirüs önlemlerini kaldıran ülkelere bir yenisi daha eklendi.

Tayland'da uygulanan koronavirüs tedbirleri kapsamında ülkeye girişlerde istenen aşı kartı ve PCR testi ibraz etme zorunluluğu sona erdi.

Türk Hava Yolları'nın (THY) sosyal medya hesabından konuya ilişkin yapılan paylaşımda "Tayland'a seyahat edecek olan yolcularımızın dikkatine; Tayland'da uygulanan Covid-19 kısıtlamaları kaldırılmıştır. Tayland'a girişlerde aşı kartı ya da PCR testi ibraz etme zorunluluğu yoktur" bilgilendirilmesi yapıldı.

THY'nin Türkiye'den vize istemeyen ülkeler arasında yer alan Tayland'a, başkent Bangkok ve dünyanın önemli turizm merkezleri arasında yer alan Phuket'e İstanbul Havalimanı'ndan haftanın her günü uçuşu bulunuyor.

DHA

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
AKP’li Başkan, Kaymakam ve Garnizon Komutanı resmi 23 Nisan törenine katılmamış Takla atan AKP İzmit Belediye Meclis üyesi Efe: Öfkeme yenik düştüm, kontrolümü kaybettim Meteoroloji'den 35 il için sarı kodlu uyarı: Toz taşınımı ve sağanak bekleniyor Huzur hakları da uçuşa geçmiş Özgür Özel'den Almanya göndermeli emekli maaşı çıkışı: "Tercümesi yok"