Trump yine yüksek uçtu: Tarihte benden yakışıklı başkan yok!

ABD’de 3 Kasım seçimlerine sayılı günler kala Cumhuriyetçilerin başkan adayı Donald Trump, Wisconsin’de seçmenleriyle buluştu. Seçmenlerine hitap eden Trump, “First Lady'ye sordum, ABD tarihinde benden daha yakışıklı başkan yok” dedi.

ABD’nin kaderini belirleyecek seçim yaklaşırken, Cumhuriyetçi Başkan adayı Donald Trump önceki gün Wisconsin’de ve Nevada’da seçmenleriyle buluştu.

Wisconsin State Jurnal’ın haberine göre seçmenlerine hitap eden Trump, “Tarihin en kötü başkan adayına karşı yarışıyorum” dedi ve devam etti: “Keşke rakibim daha iyi olsaydı. First Lady'ye sordum, ABD tarihinde benden daha yakışıklı başkan yok, Kennedy'den bile daha yakışıklıyım.”

'BİDEN AİLESİ BİR SUÇ ÖRGÜTÜDÜR'

Konuşmasında ayrıca Demokrat vali Tony Evers'a saldıran Trump, “Salgına karşı önlemlerde gerçekten harikayız. Salgına karşı daha sıkı tedbirler alacak Cumhuriyetçi bir valiniz olsaydı keşke” dedi.

CBS News’in haberine göre ise Arizona ve Wisconsin'de Cumhuriyetçilere oy verme eğiliminde olan yaşlı seçmenler bulunduğunu fakat son verilere göre rakamların 2016'daki verilerin yarısına düştüğü bilgisi de verildi. Haberde, salgına karşı yeterince önlem alınmaması ve yaşlıların riske atıldığı görüşü nedeniyle eyalette Biden’a verilen desteğin yüzde 95’e yükseldiği bilgisi verildi.

Wisconsin’in ardından Kaliforniya’daki Newport Sahili’nde bir bağış toplama toplantısına katılan Trum burada, "Biden ailesi bir suç örgütüdür" dedi.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Lübnan karışırsa Ortadoğu yanar KFC İsrail boykotuna katıldı: 108 şube kapatıldı İran’da gergin bekleyiş Üst düzey AB yetkilisi tarih verdi: Pek çok üye ülkenin Filistin devletini tanıması bekleniyor İsrail ile ticaret, tepkiler için değil ‘engelleme’ yüzünden kısıtlanmış