TSK helikopterleri, deprem bölgesi için görevlendirildi

Kara Kuvvetleri Komutanlığı, jandarma ve emniyete ait helikopterler, deprem bölgesine personel ve teçhizat nakli için görevlendirildi.

Kahramanmaraş merkezli 10 ili yıkıma uğratan büyük depremin ardından arama-kurtarma faaliyetleri devam ediyor. Ayrıca hayatta kalabilen yurttaşlar da soğuk havada yaşam mücadelesi veriyor.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Türk Silahlı Kuvvetleri'ne bağlı (TSK) Kara Kuvvetleri Komutanlığı’nın yanı sıra jandarma ve emniyete ait helikopterlerin deprem bölgesine personel ve teçhizat nakli için görevlendirildiğini bildirdi. Helikopterler Nevşehir’den deprem bölgesine harekete geçti.

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Kara Kuvvetleri Komutanlığımızın yanı sıra, jandarma ve emniyete ait çeşitli tiplerdeki helikopterler deprem bölgesine personel ve teçhizat nakli için görevlendirildi. Helikopterler Nevşehir'den deprem bölgesine harekete geçti" ifadesine yer verildi.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Korhan Berzeg’e ait olduğu düşünülen kafatası kemikleri bulundu 4 il için gök gürültülü sağanak uyarısı Ekrem İmamoğlu'ndan 2028 mesajı: Adaylar şimdiden belli mi? Erden Timur: Tarikatçı dendiği için Alevi olduğumu söylemek zorunda kaldım Mehmet Uçum'dan '50+1' vurgulu yeni anayasa mesajı