Türkiye'de yetişkin nüfus içinde hiç aşı olmayanların oranı açıklandı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'de yetişkin nüfus içinde hiç aşı olmayanların oranının yüzde 8'den az olduğunu belirterek, "Bunların önemli bir kısmı, herkes aşı olduktan sonra ben de olurum diyordu. Bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Türkiye’de, yetişkin nüfus içinde hiç aşı olmayanların oranı %8’den bile az" dedi.

Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, yetişkin nüfus içinde hiç aşı olmayanların oranını açıkladı.

Koca, "Türkiye’de, yetişkin nüfus içinde hiç aşı olmayanların oranı %8’den bile az. Bunların önemli bir kısmı, herkes aşı olduktan sonra ben de olurum diyordu. Hemen hemen herkes aşı oldu. Bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakanlığı'nın covid19.saglik.gov.tr isimli internet sitesinde yer alan bilgilere göre, Türkiye'de 1., 2. ve 3. doz aşıların toplamı 139 milyon 578 bin 409 oldu.

1. doz aşısını yaptıranların sayısı 57 milyon 271 bin 832, 2. doz aşısını yaptıranların sayısı 52 milyon 155 bin 792, 3. doz aşısını yaptıranların sayısı ise 23 milyon 573 bin 142 olarak kayıtlara geçti.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
4 il için gök gürültülü sağanak uyarısı Taksim 1 Mayıs’la özdeştir! Emniyet Genel Müdürlüğü’nün sınavı: Türkiye birincisi mülakatta elendi Erden Timur: Tarikatçı dendiği için Alevi olduğumu söylemek zorunda kaldım Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak ve kuvvetli rüzgar uyarısı