1.5 ay içinde üçüncü görüşme: Öcalan’ın avukatları İmralı’ya gitti

Abdullah Öcalan’ın avukatları Rezan Sarıca ve Newroz Uysal, İmralı Cezaevi’ne giderek müvekkilleriyle bir görüşme gerçekleştirdi. Asrın hukuk Bürosu, twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Büromuz avukatlarından Avukat Newroz Uysal ve Avukat Rezan Sarıca bugün (12.06.2019) müvekkilimiz Sayın Abdullah Öcalan ile görüşmek üzere İmralı Ada Hapishanesi’ne doğru yola çıktılar. Kamuoyunun bilgisine sunarız” diye paylaştı.  Saat 17.00 sularında ise […]

Abdullah Öcalan’ın avukatları Rezan Sarıca ve Newroz Uysal, İmralı Cezaevi’ne giderek müvekkilleriyle bir görüşme gerçekleştirdi.

Asrın hukuk Bürosu, twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Büromuz avukatlarından Avukat Newroz Uysal ve Avukat Rezan Sarıca bugün (12.06.2019) müvekkilimiz Sayın Abdullah Öcalan ile görüşmek üzere İmralı Ada Hapishanesi’ne doğru yola çıktılar. Kamuoyunun bilgisine sunarız” diye paylaştı. 

Saat 17.00 sularında ise Mezopotamya Ajansı, avukatların İmralı’dan döndüğünü duyurdu.

Ajansın haberinde, görüşmeye ilişkin ise bir bilgi aktarılmadı.

Asrın Hukuk Bürosu avukatları, 8 yıl aradan sonra 2 Mayıs ve 22 Mayıs tarihlerinde İmralı’ya giderek, Öcalan’la görüşme gerçekleştirmişti.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Emniyet Genel Müdürlüğü’nün sınavı: Türkiye birincisi mülakatta elendi Yasak meşru değil, halk Taksim’de olacak Mülakatı savunan bakanın eşine ‘yürü ya kulum’ denmiş! Selahattin Demirtaş'tan aylar sonra ilk paylaşım SGK vurgunundan eski bakanın hastanesi çıktı