25’inci Uluslararası Ankara Tiyatro Festivali’nin başvuruları başladı

TAKSAV’ın düzenlediği 25’inci Uluslararası Ankara Tiyatro Festivali’nin başvuruları başladı

Haber Merkezi

Toplumsal Araştırmalar Kültür ve Sanat İçin Vakıf’ın (TAKSAV) düzenlediği, Başkent Ankara’nın en uzun soluklu festivallerinden biri olan Uluslararası Ankara Tiyatro Festivali, bu yıl 25’inci kez sanatçılarla sanatseverleri buluşacak.

FESTİVAL 20-28 KASIM ARASINDA DÜZENLENİYOR

Bu yıl 20-28 Kasım tarihleri arasında düzenleneceği belirtilen festivalin başvuruları da başladı.

TAKSAV’dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “2019 yılında başlayıp kısa sürede dünyayı etkisi altına alan, Covid-19 salgınının en yıkıcı etkilerini yaşayan alanlardan birisi de sahne sanatları oldu. Pandemi sebebiyle vermek zorunda kaldığımız 2 yıl aranın ardından; Toplumsal Araştırmalar Kültür ve Sanat İçin Vakıf olarak düzenlediğimiz, Uluslararası Ankara Tiyatro Festivali’nin, bu yıl 25’incisini gerçekleştireceğimizi sizlerle paylaşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Yeniden birlikle olmanın heyecanını yaşayacağımız için büyük bir sabırsızlık içindeyiz. 1996 yılında başlayan ‘Yaşanılabilir Bir Dünya İçin Sanat’ serüvenimize 20-28 Kasım 2022 tarihleri arasında devam ediyoruz. Yaşasın tiyatro yaşasın hayat...”

Festivale başvuru yapmak için tıklayınız.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
"Ercan Kesal’dan vazgeçmeden rol yapıyorum" Yaşlılık ve getirdikleri Bozulan organlar Prof. Dr. Gülçin Aksoy yaşamını yitirdi Oyuncu Sevda Ferdağ hayatını kaybetti