​​​​​​A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın çeyrek finalde ABD ile karşılaşacak

A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Dünya Şampiyonası çeyrek finalinde 11 Ekim salı günü Polonya’nın Gliwice kentinde ABD ile karşılaşacak.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Dünya Şampiyonası çeyrek finalinde ABD ile karşılaşacak.

Türkiye Kadın Voleybol Takımı, FIVB Dünya Şampiyonası 2. tur F Grubu'ndaki 4'üncü ve son maçında Sırbistan'la karşı karşıya geldi.

Polonya'nın Lodz kentinde oynanan müsabakada her iki ülke de karşılıklı sayılar alırken, milliler, çekişmeli geçen birinci seti 25-20 mağlup tamamladı. Takım, ikinci setin ilk dakikalarında rakibine bir süre üstünlük kursa da blok sayılarla 25-21 geriye düştü.

Üçüncü sette sette denge sağlamayı başaran takım, son bölümde rakibinin iyi servisleri karşısında zorlandı ve Sırbistan seti 25-23, maçı da 3-0 kazandı.

Daha önce çeyrek finale yükselmeyi garantileyen Milli Takım, FIVB Dünya Şampiyonası çeyrek finalinde ABD ile karşılaşacak.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Carlo Ancelotti'den Arda Güler açıklaması Arda Güler'li Real Madrid, La Liga’da 36. kez şampiyon Cizrespor Kulüp Müdürü Cengiz Şeremet hayatını kaybetti: Erdoğan ve Koca'ya 'anjiyo ünitesi' çağrısı yapıldı Amedspor şampiyonluğunu ilan etti: 1. Lig'e yükseldi Euroleague'de 2 eşleşme 5. maça kaldı, Fenerbahçe bugün final four için parkeye çıkıyor