Adaletsiz medya düzenine karşı park buluşmaları

Birleşik Haziran Hareketi’nin seçim sürecinde adaletsiz medya düzenine dikkat çekmek amacıyla başlattığı ‘Kapat Gitsin’ kampanyası haftasonu devam etti.

Haziran Hareketi, "Karanlık medya düzenini #KapatGitsin bir dakika aydınlık için ışıklarını yak! haydi Haydi #KapatGitsin aydınlık günler gelsin" açıklaması yaptı.Yurttaşlar, sosyal medya hesaplarında #KapatGitsin etiketiyle kapattıkları televizyonlarının görüntüsünü paylaştı. Kimi yurttaşlar ise parklarda, açık hava etkinliklerinde buluştu. O buluşmalardan bazıları şöyle:

»İstanbul’da Atakent Haziran Meclisi olağan toplantısını parka taşıdı.

»İstanbul Bakırköy’de Kartaltepe Parkı’nda buluşma gerçekleştirildi.

»Ankara Batıkent’te İrfan Değirmenci ve Berkant Gültekin’in katılımıyla panel düzenlendi.

»Eskişehir’de 5 farklı mahallede buluşmalar gerçekleşti. Eskişehirliler, "Televizyonu kapattık. Mahalle mahalle parklarda buluştuk. Televizyonu #KapatGitsin parklarda buluşalım" açıklaması yaptı.

»Zonguldak İnönü Parkı’nda dün akşam saat 21.00’da buluşuldu.

»Bu akşam ise saat 19.00’da, İzmir Göztepe Parkı’nda buluşma var.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Bu duvarın ardı yurttaşa kapalı! Çiçek Dilligil ile Bora Öztoprak’ın çocuğu cinsiyet uyum sürecine girdi İSKİ, İstanbul barajlarındaki doluluk oranını açıkladı Saksonya Prensesi, Playboy’a poz veren ilk aristokrat oldu İSKİ'den açıklama: İstanbul'da barajların doluluk oranında son durum